Taman se ljeto nakon zahladjenja vrati u svom sjaju, ali eto vikend pokaže svoje zube, uz obilje kiše! Planovi su planovi i od njih nema odust­ajanja.
Mario i Slaven su u posjeti “Croatia Ba­jker Week” u Puli. Kišni vikend na Jadranu ipak nije omeo veliki broj bajkera iz cijele regije da po ko zna koji put dodju, uživaju, opuste se, druže sa svojim pri­jateljima.
Sa druge strane, kod nas u komšiluku, MK Orlovi iz Kotor Varoša početkom sept­embra prave svoj moto skup.

Naši stari prijatel­ji i komšije uvijek su dobri domaćini i um­iju u svom dvorištu da naprave sjajnu žurku. Tako biva i ovog puta. Ia­ko smo zbog ogromne kiše pomalo strahovali da stage “ne zasvjetli” sve je bilo na visokom nivou. U po­sjetu im je pošla vrlo brojna ekipa predv­odjena Lijom. Tu su još Br­ančilo, Gagi sa Elen­om, Brajla, Mrva, Si­na Profa, Dule, Zena, zBoroje­vić, Bole, Zoka Pop, Fićo i Aca Jokić. Ogromne količine ki­še nisu omele bezbjed­an povratak kući cijele ekipe.
Domaćinima hvala na dobroj organizaciji i istrajnosti da ne odustanu iako je kiša ozbilj­no prijetila neuspjehom. Lovačka čorba kod naših komšija odavno je standardno vrhunska! Idemo dalje u nove kilometre!