VIII Banjalučka motorijada na Kastelu od 28. do 30. jula 2023. godine

Moto klub ISTOK Banjaluka s ponosom najavljuje VIII Banjalučku motorijadu, koja će krajem jula preobraziti našu prelijepu tvrđavu Kastel u srce adrenalinske zabave. Od 28. do 30. jula 2023, pozivamo prijatelje bajkere, kao i Banjalučane svih generacija, na još jedan nezaboravan moto događaj u našem gradu!

U nastojanju da stvorimo optimalan spoj dobrog rock’n’rolla i adrenalina, spremili smo bogat program. Mlade rock’n’roll snage Banja Luke, grupa Crni Opal iz Muzičkog ateljea Rock Simfonije, otvoriće program, a muzički program će uokviriti sad već tradicionalni koncert Rock Simfonije na Banjalučkoj motorijadi, zatim fenomenalno Belo Kopče, Bijelo Dugme Tribute Band, kao i KOB, Fjužna pruga i Stringsi.

Za bajkere i sve ljubitelje dvotočkaša pripremili smo i Zid Smrti, banjalučki moto spektakl. Osim toga, biće tu i takmičenje u sporoj vožnji za virtuoze u balansiranju motora na što manjim brzinama. Moto defile se podrazumijeva, a naši gosti biće u prilici da se provozaju slikovitom okolinom Banjaluke do jezera Balkana.

Banjalučka motorijada, koja se po osmi put održava u gradu na Vrbasu, izrasla je u nezaobilazan letnji događaj u Banjaluci. Pozivamo sve bajkere, naše sugrađane i sve ljubitelje dobre muzike i motora da planiraju dolazak na Kastel u posljednjem vikendu jula.

Svim gostima, koji dolaze iz svih krajeva bivše Jugoslavije, ali i iz drugih, udaljenijih delova Evrope, želimo sigurnu vožnju i nezaboravno putovanje!

Vidimo se na Kastelu!

motorijada banja luka 2023