Motorijada Banja Luka 2022 u Organizaciji MK Istok

Moto klub ISTOK Banja Luka organizuje VII Banjalučku motorijadu na tvrđavi Kastel od 29. do 31. jula 2022. godine. Kao i prethodnih godina, pripremamo veliku količinu rock’n’roll-a i drugih sadržaja, kako za prijatelje bajkere, tako i za sve naše sugrađane.

Mahom lokalnim muzičkim izvođačima, ali i banjalučkim, jedinim u ovom dijelu Evrope, Zidom smrti, želimo našim posjetiteljima da pokažemo tek dio onoga što naš grad može da ponudi.

Očekuje nas još jedan fenomenalan koncert Rock Simfonije, kao i nastupi bendova Snakebite, Balkan Express, KOB, Saso Mange, Granny Fuckers i Tref, pik i razbojnik.

Planirani su i drugi sadržaji, kao što je takmičenje u sporoj vožnji, moto defile i turistička vožnja u okolini Banjaluke.

Tradicionalna Banjalučka motorijada u posljednjem vikendu jula izrasla je u jedan od najznačajnijih događaja u ljetom periodu u gradu na Vrbasu. Kao što je bila praksa i do sada, pozivamo sve bajkere i sugrađane da dođu na Kastel na jedan od najboljih provoda ljeti u Banjaluci!

Čistu cestu i ugodno putovanje želimo svim našim gostima koji najviše dolaze iz zemalja bivše Jugoslavije, ali i iz drugih, udaljenijih evropskih zemalja!

Vidimo se!

satnica raspored motorijada banja luka 2022