Ovog vikenda nije bilo potrebe za oblačenje kompletne opreme za vožnju.
Naši prijatelji iz MK Stršljen i MK Joker, uz pomoć i podršku ljudi koji su znali prepoznati dobru stvar, organizovali su “1. moto fest u Banja Luci”. Potpuno nova manifestacija motociklizma, moto sporta, izložbe motocikala, kulture, muzičkih dogadjanja i koncerata, kao i druženja. Drago nam je bilo vidjeti da su gradske vlasti prepoznale ovaj vid turističke promocije Banja Luke i podržale Moto fest.

Moto klub ISTOK je imao zadovoljstvo uživati u kvalitetnom muzičkom programu naših komšija i prijatelja. Odličan izbor gostujućih bendova, koji se dopao i velikom broju banjalučana, doprinjeo je tome da festivalski prostor ispred bine bude dobro popunjen. Družili smo se dvije noći sa mnogim prijateljima iz okruženja. Bilo je prilike posjetiti i izložene nove motocikle na sajamskom dijelu festivala (Yamaha, Ducati, Harley Davidson, Honda, Piagio grupacija i dr.), ali je mnogima za oko zapao i parking ispod Kastela, koji je bio rezervisan za naše “lepotane”.
Banja Luka se još jednom pokazala kao dobar domaćin i odlična destinacija za bajkere i ljubitelje urbane rock kulture. Dočekala je i ispratila svoje goste. Domaćini mogu biti zadovoljni svim pozitivnim komentarima na organizaciju i cjelokupna dešavanja. Dobili smo još jednu pravu bajkersku manifestaciju za koju se nadamo da će biti godinama sve uspješnija i bolja.
Kako je izgledalo na Moto Festu možete pogledati u galeriji slika na profilu Moto kluba Stršljen.