Dragi naši bajkeri i bajkerke, prijatelji kluba …
Iza nas je još jedan, treći po redu, međunarodni moto skup. Ovom prilikom želimo da vam se svima zahvalimo na vremenu koje ste odvojili da doputujete i družite se sa nama. Biti vama domaćin, naše je zadovoljstvo. Potrudili smo se da vam boravak u Banja Luci i u našem društvu bude što prijatniji i zanimljiviji. Putovali ste po vrelini ali i po kiši. Mnogo kilometara je iza vas, no ni jedna ni druga vremenska “nepogoda” nije vas omela vda sigurno doputujete i vratite se svojim kućama puni dobrih utisaka. Iskreno se nadamo da ste uživali u dobrom druženju, muzici, obilasku Banja Luke i okoline i želimo da vam prenesemo naše nastojanje da sledeći motoskup bude još bolji i sadržajniji.
Takođe želimo da se zahvalimo i našim sugrađanima koji su u velikom broju došli, družili se sa nama uz, čini nam se odličan izbor muzike i bendova.
Kiša ni ovog puta nije bila očekivana, ali na taj momenat ne možemo uticati. Čini nam se da smo imali mnogo više sreće nego naši prijatelji iz MK “Eskadrila” Gospođinci i MK “Heroes” Kobilje, za koje smo, na žalost čuli da su imali velikih problema sa nevremenom i otkazivanjem susreta. Ovim putem im šaljemo riječi podrške da nastave dalje u dobrom duhu i u nadi da će sledeći put biti mnogo bolje.
Želimo da se zahvalimo i svim našim sponzorima koji su svojim učešćem pomogli da ova manifestacija bude bolja, sadržajnija i atraktivnija od prethodnih.
Svim bajkerkama i bajkerima želimo još mnogo sigurnih kilometara u nadi da će nam se putevi i dalje ukrštati i da ćemo se još dugo družiti na dva točka.
Veliki pozdrav od svih članova MK “Istok”!