Još jedan vrlo aktivan vikend je za nama. 23 naša člana posjetili su tri motoskupa. Trebinje, Kostajnicu i Umag.
Trinaestočlana ekipa sa svojim damama otputovala je na proslavu punoljetstva MK TNT Trebinje. Prethodnica je otputovala još u četvrtak (Kapetan, Abram i Mario), a glavnina snaga, Lija, Gagi sa Elenom, Deda Sjenica, Gaja, Zoka Mrvica sa Caki, Škora, Jare, Marko, Nešo zBorojević, Bole i naš drug Ćoma došli su u petak.
Boravak u Trebinju, kao i do sada uvijek pun sadržaja. Nakon prijavljivanja na moto skup, da li treba i posumnjati da se momci nisu spustili i malo do mora? 🙂 Obilazak lokalnih destinacija, odmaranje pod platanima; Underground je nezaobilazan, kupanje na gradskom olimpijskom bazenu i tako redom. Trebišnjica svojom bojom plijeni da satima sjedite kraj nje.
Domaćini tradicionalno gostoljubivi. Puno bajkera na 2 ali i na 3 točka. Nova poznanstva. Druženje. I jedna svadba! Bajkerska! 🙂 Ovo za Trebinje već postaje tradicionalno. Muzička podloga odlično odabrana.

Istovremeno, sa zadovoljstvom, nešto manja grupa koju čine Triva, Brane, Tetak, Brajla, Zoka, Željo, Mari i naši stažisti Marija i Zoka-Pop odlaze na Unu u posjetu MC Duhovi Kostajnica. Pozicija za moto skup na Uni, čini se idealna. Domaćini srdačni i otvoreni za svaku našu želju. Pasulj nevidjeno dobar. Društvo i muzika savršeni.
Una svojom ljepotom čini da ugođaj na njenim obalama bude savršen.

A naš Igor je sa Sajom i Gogijem skoknuo do Umaga. Šta reći za ovu turneju a ne ponoviti se? Umag tradicionalno dobra destinacija a i društvo za vožnju odlično.
Na kraju vikenda, srećemo se svi u našem club house, analaziramo pravce kretanje i druženje te lagano bežanija kućama.