Još jedan vrlo vrlo aktivan i uspješan vikend je za nama.
U petak dvije ekipe putuju na dvije strane. Prva, u sastavu: Kapetan, Abram i naš prijatelj Nedeljko gaze ka Sv. Nedelji kraj Zagreba. Doček naših domaćina predvodjenih Nenčom je u restoranu Plitvice na autoputu. Četiri stara bajkera strpljivo nas čekaju da nam pokažu put do Kerestinca i dvorca Erdodi gde MK Iron Ghost održava svoj moto skup.
Domaćini već sve spremili, dobrodošlica, parking, smeštaj. Sve za pohvalu. Druženje može da počne. I potrajalo je do sitnih jutarnji sati. Prijatelji, poznanici, bajkeri, srdačni pozdravi, čvrsto rukovanje, muške i bajkerske priče.

Druga ekipa: Lija, Mrva i Caki, Bole, Škora i Mario putuju put Brčkog u posjetu Silver Wings-ima. Srebrna krila su stari i vrlo dobro organizovani klub. Sve je na svom mjestu, odlično organizovano, veliki broj gostiju, mnogo znanih ali i neznanih lica. Lijepu dnevnu vožnju nastavljamo druženjem do kasno u noć. Muzika vrlo vrlo dobro odabrana. Primjedbi: NEMA! 🙂

Subota, nastavak putovanja i posjeta. Prva ekipa pravcem Zagreb – Novska, te u Okučanima prihvatamo Želju koji sa nama put nastavlja ka Pleternici. Kod naših prijatelja u Pleternici pravimo dvosatnu pauzu. Koristimo lijepe puteve preko Djakova i Vinkovaca sve do Šida.
Druga ekipa iz Brčkog već je u Šidu. Obezbedjuju nam smještaj i čekaju da se svi pridružimo velikom slavlju MK Šid na predivnoj lokaciji (izletištu) Lipovača, Fruška gora. Iskusni domaćini ne prepuštaju ništa slučaju. Sve je na svom mestu. Hrana odlična. Muzika i ozvučenje vrhunsko. Naravno i ledeno pivo! Obzirom da smo najbrojniji klub u gostima, domaćini to cijene i nagradjuju pečenim prasetom 🙂 Eto nama dodatne muke i zadatka. Ne obrukati se a prase pojesti. No, podrška bratskih klubova ne izostaje.

Isti dan, drugi talas dolazi iz Banja Luke u Brčko. Tu su Sina Profa, Žeka, Dule, i Nešo. Tačno da popune prazninu nastalu odlaskom Lijine grupe u Šid. Subotnja kiša nije pokvarila put ni druženje nikome. Imali smo sreće da smo te olovne oblake vrlo spretno zaobilazili.

Naš drug Darijo, odlučio je da ode malo na jug. Gusari Narente pravili su svoj moto skup u jednoj predivnoj uvali Duba ispod Opuzena. Po njegovim komentarima i slikama mora se priznati da boja mora i neba uvek plijeni pažnju. Njegovi utisci sa gostovanja kod Gusara takodje veoma dobri.

Nedelja, popodnevni sati. Svi smo u našem Club House. Sve proteklo uredu, puno dobrih utisaka treba razmjeniti. Obišli 5 moto skupova, čistih 5 pogodaka! 🙂 Rezimiramo vikend i lagano kućama.