Uistinu lijepi dani. Na prijedlog našeg drugara Dušana Brčerevića iz Kladova, Anna dolazi nama u goste u naš klub i u našu Banja Luku.
Ko je Anna? Anna Grechishkina, Ukrajina, po vokaciji Lingvista, blogergka, ljubitelj putovanja, i vožnje motora, može se slobodno reći pravi Globetrotter. Mlada dama koja evo već duži niz godina putuje svijetom na motoru. Kad ne vozi svoj KTM, uredjuje i vodi niz FB stranica, kao što su The World From My Bike, Female World Trip on Motorcycle, par web stranica i blogova kao I have a dream i The World From my Bike, itd…

Pored ovog svega, Anna je jedna vrlo prijatna i skromna mlada dama koja je u svojim mislima zacrtala da na motoru obidje svijet, upozna što više ljudi, običaja, osjeti razne klimatske faktore, druži se sa nepoznatim ljudima ali da svo to vrijeme ne skida svoj osmjeh sa lica.

Nama u MK ISTOK bilo je zadovoljstvo biti na Anninom putu, ukrasti je na kratko, družiti se sa njom, pričati o istim i sličnim interesovanjima, razmjeniti iskustva, slušati muziku, ugostiti je, planirati neka sledeća vidjenja i susrete i sa srećom ispratiti našim prijateljima u Istočno Sarajevo, gdje je njena sledeća stanica.

Sretno mlada damo, neka te sunce prati i sigurne kilometre ti želimo!