Putovalo se na skoro sve strane pa nije bilo prilike za izvjštavanje i pisanje! Prethodna dva vikenda smo bili vrlo vrlo aktivni. Desetočlana ekipa je krenula na naše već tradicionalno klupsko putovanje do Grčke. No, o tome u nekoj drugoj formi će biti mnogo detalja.
Istočno Sarajevo i MK Il Paradiso su bili domaćini na svom moto skupu a u goste im je otišla naša “opasna trojka” 🙂 “A trojke su Djuro šta?” 🙂 Mrva i Bole iz Sarajeva nam se pridružuju u Ćupriji gde se okuplja cijela 13-člana ekipa koja će posle krstariti Makedonijom, Grčkom i Srbijom

Istovremeno, naše komšije MK Orlovi iz Kotor Varoši okupljaju svoje goste na obali Vrbanje, na svom 4. moto skupu. Još jedno dobro komšijsko druženje. Ono što je važno, vrijeme za putovanje se popravilo i uživanje je voziti.

MK Lisjaki iz Slovenije su naši stari prijatelji. Naš drug Nešo, već uhodanom rutom odlazi kod Lisjaka u goste. Opet ću samo napomenuti da oni imaju jednu sjajnu lokaciju pored Gornje Radgone na jezerima u sred prirode i šume! Odlični domaćini a žurka fenomenalna.

MK Padrino iz Jajca na Kupalištu Brana organizuju svoj 12. moto susret. Još jedna fenomenalna lokacija pored Plive u prelepoj prirodi. I tu odlazi naša “delegacija”. Doduše, malo pripremljeni za kišu ali nama ta činjenica ne menja ništa. Dobro druženje u zapečak baci sve vremenske nepogode i loše stvari koji nekog možda i mogu da opterećuju!

Idemo dalje u nove kilometre!