Datum: 30.06.2024. godine

Moto klub ISTOK Banja Luka tradicionalno organizuje IX Banjalučku motorijadu 26-28.07.2024. godine na tvrđavi Kastel.

Kao i prethodnih godina, očekujemo da na Motorijadi okupimo veliki broj bajkera, ljubitelja dvotočkaša i građana našeg grada. Posljednjeg vikenda u sedmom mjesecu u grad na Vrbasu pristići će motoristi iz regiona, Ex-Yu zemalja, ali i drugih evropskih zemalja.

Standardno, sadržaji koje spremamo za Motorijadu namijenjeni su svim generacijama. U krugu Kastela posjetitelji će se moći popeti na bure banjalučkog moto spektakla Zid Smrti Božo Vukadinović, što toplo preporučujemo. Bajkeri će moći učestvovati u defileu ulicama grada i takmičenju u sporoj vožnji, kao i u turističkoj vožnji u okolini Banje Luke.

Večernji sadržaji uključuju koncerte bendova Snakebite (Tribute to Whitesnake), Blaža i Kljunovi, Domino Efekt, Aberdar, Tref, pik i razbojnik i Granny Fuckers.

Banjalučka motorijada, koja se po deveti put održava, izrasla je u nezaobilazan ljetni događaj u Banjoj Luci. Pozivamo sve bajkere, naše sugrađane i sve ljubitelje dobre muzike i motora da nam se pridruže u odličnoj zabavi na Kastelu.

Svim gostima, bez obzira na to koliko će kilometara preći do Motorijade, želimo sigurnu i prijatnu vožnju!

Vidimo se na Kastelu!

IX banjalucka motorijada banja luka