Ako ste možda pomislili da se u MK Istok, tokom ovih zimskih dana ništa ne dešava, u velikoj ste zabludi. Naš klub živi i radi punom parom, osim što mnogo manje vozimo. Druženja u MK ISTOK Club House ne prestaju. Svake subote živa svirka okuplja sve ljubitelje dobrog zvuka i druženja.
Zimski mjeseci služe za obilaske moto sajmova i pripreme za letnju sezonu. Neko je odlučio zanoviti gume, neko opremu i kacigu, a nekolicina naših drugara se “ponovila” novijim i jačim mašinama.
Evo kratkog pregleda.
Naš stažista Aleksandar Jokić, negde tamo sa početka jeseni kupio je Kawasaki VN 800. Motor koji je ostao u našem klubu.

Zena svog TDM-a menja za noviju i jaču Hondu CB900 Hornet.

Nedeljko odavno merka jednog GS-a. Odlučuje da od Slavena kupi njegovog BMW R 1200 GS. Još jedan motor koji ostaje u klubu. Ovaj GS je ove zime već položio neke zimske testove što se vidi i na slici.

zBorojević nije zadovoljan sa Hondinih 50 KS i više nego udvostručava snagu uz samo jedan cilindar više novijom Yamahom MT 09 Tracer.

Još jedan TDM je otišao iz našeg kluba tako da Dule Pavičić menja svoju plavu munju sa Suzuki GSX 1400

Filip nakon Yamahe 500 koja je “bacila kašiku” letos u Trebinju nabavlja Hondu CBF 1000.

Stiže nam uskoro i prvi 6-cilindraš u klubu. Slaven se ponovio za BMW K1600 GTL. Za koji dan će biti na našem parkingu.

I na kraju, najnoviji transfer je kod Abrama. Treći TDM koji je bio u klubu napustio je naš parking i zamenjen je novijom Hondom Varadero

Nikako ne smijemo zaboraviti i jedan Yamaha Virago 535 koji Hana proprema za sezonu. Servis je u toku…