Bez obzira na temperaturne skale i rekorde koje je sunce pravilo proteklog vikenda, članovi MK Istok su putovali.
Mario već u petak, a Bole i Zoka Mrva sa Caki u subotu, uputili su se u Cazin kod MK Unamotori. Put do Cazina ih je vodio preko Prijedora gde se odmah pravila malo duža pauza za okrepljenje a onda dalje u goste. MK Unamotori već 8 godinu pripremaju odličan moto skup pa je tako bilo i ove godine. Dobri domaćini, dobra atmosfera, garant su dobrog druženja.

Povratak preko Novog grada i još jendo okrepljenje na Uni, a posle lagano kući.
Nedo pravi malu turneju ka Bijeljini. Prva noć, petak u gostima je kod MK Night riders, Odžak. Spavanje pod vedrim nebom bilo je jedino optimalno rješenje. U društvu sa njim je i naš stari drug Deda Zoran iz Prnjavora, a u Bijeljini im se pridružuje još jedan deda, Deda Tisa iz Šida. Ova ekipa “dedica” sa velikim bajkerskim iskustvom znaju da uživaju, a momci iz MK Ducan u Bijeljini, na svom 1. moto festu “Bike fest Bijeljina 2017” su pripremili raznovrstan program tako da je uživanje potpuno do kasnih sati.

Veći dio ekipe u subotu gazi do Srpca na motoskup koji je ove godine bio u organizaciji čak tri kluba. Tu su Lija, Brančilo, Mario, Abram, Žeka sa Bojanom, Deda Sjenica, Tetak, Zoka Dubaja, Darijo, Dule, Zoka Pop i naša Marija! Još jedan dobar skup.

Ovog vikenda beležimo dodatnih 2200 kilometara.