Vikend iza nas proveli smo na točkovima. Ovaj put na četiri točka. Snijeg i loše vrijeme nije išlo u prilog vožnji motocikala. Ipak, željeli smo posjetiti naše prijatelje, podržati ih u njihovim aktivnostima, družiti se i zabaviti. Nedeljko i Kapetan su skoknuli do Sv. Nedelje kod MK Iron Ghosts. Odličan klub, vrijedni momci, pripremili su sjajan doček svojim gostima. Moram napomenuti da su im po ovakvom vremenu u goste došli i prijatelji iz Srbije, ali i iz Makedonije, kao jedne od najudaljenijih destinacija. Svi smo se osećali kao kod svoje kuće!

Na zadovoljstvo svih nas, ponovo smo sreli stare drugare i eto povoda da u dobrom raspoloženju već sad počnemo sa planiranjem letnjih putovanja i druženja. Kako vidim, biće tih kilometara na sve strane! Hvala svim momcima iz Iron Ghosts.
Mario je skoknuo do Našica u posjetu MK Racing. Još jedan vrhunski prijem. Organizacija zabave sjajna. Muzika i kompletan ugođaj za čistu desetku! E to je onaj osjećaj rođaci moji, kad dođeš u goste, dočekaju te mnogi znani i neznani, učine sve da uživaš kod njih, sretneš mnogo dragih ljudi i u nekom momentu pomisliš: “Ne bi bilo dobro, prespavati ovaj vikend izlet”.