Postalo je mnogo, mnogo vruće! Više se ne čeka ni subota jutro nego već u petak posle posla, zajahati motor i pravac … negdje! Naravno da su motori već u četvrtak naveče natovareni, spremni i tank pun goriva!

Nešto brojnija ekipa, tako, još u petak kreće put Srbije. Noćna destinacija jeste Beograd. Malo se okrijepiti u prestonici pa sutra dalje za Novi sad u posjetu MC “NS Ridersima”, našim starim dobrim drugarima, na njihov jubilarni 25 po redu Motofest.
Do Novog sada postoji još jedan alternativni pravac preko Okučana, Đakova, Vinkovaca, Vukovara, …

A evo kako se udobnost Beogradskog stana mijenja za raskoš šatora i zvjezdane noći.

Ovog puta “NS Ridersi” svoj Motofest prave na Starom sajmištu, na bazenima pored Hotela Park. Izgleda da je oficirska plaža na Dunavu već odavno premalena da bi primila sve goste. Dočekuju nas naši prijatelji a već je odavno i na daleko poznato da kod “Ridersa” ne može biti greške. Što bi rekli “nema da fali”

Subotu ujutro već uigrani par Nedo i Nešo kreću do istog cilja. No, njihova putanja vodi preko Ljeljenče – MK Duhovi i Šapca – MK Čivija. Odličan potez za ovu dvojku. Obići još par skupova, upoznati nove ljude i vidjeti nove sredine koje, po pravilu budu prave domaćinske!

Potpuno je normlano da na svakom moto skupu sretnemo naše stare dobre prijatelje.

Proteklog vikenda, naše komšije – MK Stršljen, bili su domaćini na svom 2. Moto festu. Još jedan veliki događaj za naš grad. Mnoštvo ljubitelja motocikala imali su prilike da uživaju u odličnom programu koji su domaćini osmislili. Tu je bilo za svačiji ukus po nešto. Dobra muzika dvije noći privukla je takođe i mnogo naših sugrađana na Kastel. I naši momci su uveličali ovo druženje.