Free ridersi Vlage zovu nas u goste u subotu 30.09. na svoj Prvi jesenji motoparty. Takav poziv se ne odbija. Kolona od 17 motora kreće iz našeg kluba u Budžak. Mislim da smo domaćine iznenadili brojnošću. Parking je bio prepun a i druženje u klubu Square prenelo se na terasu i dvorište.
FR Vlage, sjajna i brojna ekipa, koja je ove godine provezla veliki broj kilometara, obišla mnogo moto skupova, ali što je još važnije obišla nekoliko okolnih zemalja u potrazi za novim destinacijama.
Sjajna atmosfera, mnogo motora, još više gostiju iz okruženja i druženje se nastavlja do ponoći. Dalje od ponoći, ne može! Ne daju!

Mario i Nedeljko odlaze u Aradec pokraj Zrenjanina. U tom malom mjestašcu je MK Petrovgrad koji je prethodnih godina mnogo putovao, obilazio zemlju i okruženje, družio se sa nama po moto skupovima i eto, odlučili su da organizuju svoj prvi moto skup. Svaka čast momci. Broj od 144 moto kluba koji su se odazvali njihovom prvom pozivu dovoljno govori o tim mladim momcima, putnicima i drugarima. Posjetili su ih svi oni koji znaju kako je to počinjati i svojim dolaskom podržali njihov rad i dobru organizaciju. Iako je prvi moto skup, organizovan je bez greške. Samo napred momci!

U povratku kući naši momci navraćaju u Šid i tu se pridružuju svečanosti zatvaranja ovogodišnje moto sezone, ali i otvaranju Kluba 022.