Protekliog vikenda, MAS (Moto Asocijacija Srbije) je upriličila otvaranje moto sezone za 2017. godinu.
Darko Savić, Aleksandar Abramović i naš veliki prijatelj Nedeljko Milovanović krenuli su na put za Beograd, negdje u isto vrijeme kad je i mnogobrojnija ekipa krenula za Sloveniju kod MK Tulipan u Cirkovce.
Pauza u Brčkom, nailazimo na našu braću Noćne vukove Srpske, a tu je i Stole koji se upravo ponovio novim motorom i vozi ga ka Banja Luci.
Put do Beograda, bijaše malo “trnovit” pa smo na odredište stigli u kasnim večernjim satima. Potražili smeštaj i otišli u posjetu Noćnim vukovima. Žurka sjajna, dobro druženje potraja do kasno u noć (jutro).
Nedjelja, okupljanje na platou ispred Skupštine Srbije. Iako kiša i loše vrijeme nisu bili saveznici u organizaciji, ipak se na “crtu” parkiralo stotine motocikala. Par sati pre defilea iskoristili smo da se upoznamo sa bratskim klubovima Srbije, malo popričamo, odmerimo tudje motore i opremu i nakon defilea i nešto kraćeg druženja na Ušću pravac kući.
Lagana vožnja uz smenu oblaka i sunca, ali ni kiša u kratkotrajnim pljuskovima nije pravila problem. Sretno stigli kući.