Prolećne vožnje skoro uvijek smo započinjali posjetom našim prijateljima u MC Srem, Sremska Mitrovica. Ovogodišnje vožnje već smo otvorili prethodnih vikenda, ali ovaj moto skup i dalje jeste jedan od najvećih u proleće.
Na put u više “talasa” krenula je do sad najbrojnija ekipa. Lija, Tetak, Roda, Mario, Zoka Grahovac, Brajla, Jura, Zoka Mrva, Željo, Škora, Jare, Abram, Triva, Marko, naši novi članovi Nešo i Bole te mlada pripravnica Marija. Uz ekipu je bio i naš veliki prijatelj Šućur.
Putovalo se po dosta lošem vremenu. Hladnoća nije bila baš veliki saveznik u pravcu Mitrovice, ali i kiša je nekim putnicima pravila “društvo” skoro cijelim putem. No, odavno smo potvrdili tezu, da mi ustvari najbolje vozimo po kiši! 🙂
Domaćini na visini zadatka kao i uvek. Kiša im je ove godine pokušala otežati organizaciju i pomrsiti račune, ali za prave domaćine nema problema i nepremostivih prepreka. Vrlo bogat program, muzička scena vatrena a hrane i pića dovoljno. Sve su prilike da smo i ove godine bili najbrojnija ekipa u gostima kod MC Srem. Bilo je vremena za odmaranje na obali Save, kratke šetnje po Srem. Mitrovici, brze vožnje do Fruške gore i tome slično.

Povratak kući bez problema. Sunčan dan i lagana vožnja uz uživanje.
Slike na našoj FB stranici govore više od ovog teksta.