Ova zimska druženja su odlična prilika da se prekrate vikendi i zimski dani, te lakše dočeka ljeto. Vrijeme je moto sajmova. Prošlog vikenda, već ustaljena ekipa naših drugara bila je u proputovanju do Minhenskog IMOT-a. Nakon obilaska jednog od najpoznatijih moto sajmova navratili su kod MC “Stara garda” na njihov VII Winter party.

Nešto brojnija ekipa, još u petak, kao naši konačari otišla je do Celja. Naš dobri drug Che sa svojim MK Che pripremali su 4-tu obljetnicu njihovog Club House. U subotu u Celje stiže još podrške iz Banja Luke. Sjajna žurka. Naši dobri prijatelji Che, Plemi, kao i uvjek na visini zadatka.

Takođe, naše komšije iz Kozarca, MK Kula priredili su svoju zimsku zabavu. Morali smo malo “zaviriti” i u njihove prostorije i družiti se sa dobrim drugarima uz dobru muziku u fantastičnoj atmosferi.

Rođaci moji, kad bi vi mogli da skontate kakve se sve sjajne ideje “rode” na tim druženjima. Kakvi planovi za put! Koliko iskustava na jednom mjestu. Koliko želje i volje za putovanjem i druženjem? Kao i potrebe za istraživanjem novih prostranstava!
Znam ja da oni koji pohode ovakva dešavanja vrlo dobro znaju o čemu pričam! Obraćam se malo i onim novim članovima naših klubova, onim potencijalnim članovima, budućim vlasnicima motocikala, zaluđenicima u sjaj auspuha i presijavanje boja na rezervoaru, onim zagledanim u daljinu i mnogim drugim koji tek planiraju da nam se pridruže na 2 točka. Dragi moji, samo hrabro napred u nove kilometre. Zaštitnu opremu na sebe, ispravan motor ispod sebe i dobro nam došli na prostranstva uživanja i slobode!