Prva vožnja van Banja Luke za ovu godinu je planirana za Cirkovce (SLO) u posjetu našim starim prijateljima MK Tulipan. Tako je i bilo proteklog vikenda, subota/nedelja 22./23. april.
Na put se sprema brojna ekipa: Nenad Lisica, Siniša Rodić, Igor Jurinčić, Dragan Škorić, Željko Vranjković sa Bojanom, Dragan Jurinčić sa Elenom, Zoran Garača sa Miroslavom, Dragiša Simić, Darijo Malić, Marko Stojčević, Zoran Grahovac, Boško Latinović, Nenad Borojević, Željko Tadić, Mario Milošević i Aca Smiljanić. Polazak u subotu ujutro ispred našeg Club House po svježem ali sunčanom danu. Dobra vožnja kroz Hrvatsku i dolazak kod domaćina.
Naši prijatelji Tulipani već sve spremili. Uz toplu i srdačnu dobrodošlicu odmah stiže osveženje i hrana. Znajući da dolazimo sa “daleka puta” i da glad nije dobar saveznik domaćini na sve misle. Samo se pridružujemo već dobroj atmosferi i dobrim raspoloženjem završavamo noć.
Moramo napomenuti da smo i ove godine osvajači nagrada. Bili smo uspešni u skoro svim disciplinama bajkerskog takmičenja.
Povratak kući po sunčanom i veoma hladnom danu završavamo sa nekih 610 pređenih kilometara.
Našim domaćinima Tulipanima želimo još puno ovakvih druženja i očekujemo ih uskoro kod nas.