SlBrodO moto skupovima u Slavonskom brodu ispredaju se mnoge priče. Slovi za jedan od najvećih moto skupova u našoj široj regiji.
Ekipa “Istokovaca” u sastavu Mario Milošević, Nebojša Jarić, Zoran Garača, Aca Smiljanić i Dragan Trivić otišli su kao prethodnica, namestili šatore kraj Save i pridružili se gostima. Naknadno stiže pojačanje (Dragan Škorić i Darko Savić).
Lokacija za održavanje moto skupa savršena. Park i šetalište pokraj rijeke Save. Ogromna površina, nekoliko veeeelikih šatora i ostale prateće opreme.
Loše vrijeme nije bilo saveznik organizatorima. I pored ogromnog truda, kako domaćini kažu, odazvao se priličan broj gostiju ali ni blizu brojkama koje su znale pokriti ceo plato od Sportskog centra.
Odlična atmosfera vladala je i pored kiše i hladnoće. Muzika sjajna a i klopu moramo napomenuti. Ožujsko pivo, naravno ledeno 🙂
Posebnu zahvalnost želimo ovom prilikom da iskažemo našem drugu Beši za organizaciju pružanja pomoći oko zamjene poderane gume kod Kapetana, te Jagi, vlasniku Big Bike prodavnice djelova kod kojega smo našli, kupili i zamjenili gumu. Povratak nazad za Banja Luku je bio obezbjedjen.