Dragi prijatelji,
čast nam je i zadovoljstvo što nakon proteklog vikenda, a po slijeganju svih utisaka, možemo punog srca svima zahvaliti na gostovanju u našem lijepom gradu i u našem moto klubu.

Mnogo smo truda uložili kako bi sve što smo planirali i ostvarili. Uostalom, zvali smo Vas u goste kako bi se lijepo proveli, uživali u druženju i malo provozali svoje motore našim gradom.

Vrijeme nam je ovog puta bilo veliki saveznik. Ali ste i Vi, od Vaših domova do nas, pregazili podosta kilometara kako bi nam uveličali samu manifestaciju i ispunili naše duše zadovoljstvom. Predivan je osjećaj dočekati Vas, pomalo umorne ali nasmijane i željne druženja. Još je ljepše boraviti sa Vama i biti na usluzi kako bi sve prošlo u najboljem redu.

Želimo ovom prilikom svima da se zahvalimo na dolasku. Svi ste sa sobom donijeli samo dobro raspoloženje i želju za daljnjim druženjima i putovanjima.

Svrha ovakvog druženja je ispunjena. Skrenuli smo pažnju građana Banja Luke ali i vozača automobila NA NAS. Želimo da svako u vožnji povede više računa i obrati pažnju na motocikliste, kao najosjetljiviju grupaciju učesnika u saobraćaju.

Upriličili smo i jednu malu ali predivnu izložbu naših ljubimaca na Trgu Krajine i dozvolili svim gostima da neposredno i lično upoznaju nas i naše motocikle, kako bi na neki način i predrasude koje nas prate, odbacili. Svima u novoj sezoni želimo mnogo sigurnih kilometara, dobro zdravlje, duge vožnje i “osvajanje” novih destinacija. A ovakvih druženja će sigurno biti. Kalendari su već popunjeni za skoro sve naredne vikende!

Više fotografija sa ove manifestacije možete pogledati na našoj FB stranici!