Naš moto klub ima tu privilegiju da u svojim redovima ima jednog velikog zaljubljenika u Republiku Srpsku, motore, moto putovanja i moto sport. Živi u bratskoj Rusiji, ali svaki slobodan trenutak on je sa nama. Dmitri, ili od milja Dima je odavno “imenovan” za putujućeg ambasadora MK Istok, obzirom da je naše boje odvezao na svojim ledjima čak do Ognjene zemlje u Južnoj Americi. Naravno, i na mnogo drugih destinacija. Evo dodajem tu i Sever Afrike!
Redovan u svim velikim aktivnostima, stiže svake godine da bude od pomoći i prilikom organizacije našeg moto skupa. Uplanira na vrijeme svoj godišnji odmor i doputuje. Tih dana uvijek je tu negdje gdje najviše treba.
Proteklog vikenda, zbirom više okolnosti, slobnodnih dana, uvezanih letova, praznika u Rusiji, doputovao je do nas u Banja Luku na samo par dana i organizovao jedno lijepo slavlje. Povod? Povod je njegov dolazak. Nama ne treba većih razloga za dobro druženje. Važno je da smo tu skupa. Svi u dobrom raspoloženju. Dragi naš druže Dima, dobro zdravlje, mnogo sigurnih kilometara ti želimo. I još mnogo dolazaka na zajednička druženja i putovanja.