Ono, nije baš da je neko vrijeme za velika putovanja ali ova jesen ume da pokaže i svoje letnje zube! Sa jeseni svi po malo brinu za ogrev, zimnicu, garažiranje … I MK Istok je ove godine odlučio da za svoje potrebe spremi malo zimnice i turšije. Tako je prethodnih vikenda održana mini akcija u Šušnjarima gde su abnormalne količine “futoškog kupusa” iz regije D. Vakufa ukiseljene. Takodje, spremali smo i punjene paprike i svašta nešto još. Videćemo koliko smo vredni i dobri bili narednih mjeseci.

Obzirom da je oktobar mjesec, vrijeme piva i pivskih djakonija, došli smo na ideju da u našem klubu napravimo noć “Oktobar festa” posvećenu pravim kobasicama i ostalim djakonijama, a piva, hvala Bogu ima uvek u rezervama.

Tako i bi. Slaven je bio domaćin “fest-a” a glavni kuvar, ko drugi do naš zBorojević. Kobaje sjajno spremljene, dosta priloga uz bavarske kifle, naravno i ledeno pivo. Žurka prava! Verujemo da će ova manifestacija postati tradicionalna u oktobru mesecu.

Silver Wings-i su prošli vikend pravili svoju zimsku žurku. Idealna prilika da se po onako lepom vremenu malo provozamo do njih. Jedna od sjajnih zabava na kojoj možete sresti mnogo prijatelja iz daljine i eto prilike da se uz koju čašu piva krene u daleke priče i planiranja

Komšije iz Laktaša, MK Škorpion takodje prošli vikend pravili su svoju zimsku žurku. Ne sumnjajte da je to moglo proći bez našeg višebrojnog učešća i gostovanja.

Od septembra mjeseca u našim redovima imamo i trojicu stažista iz Prilepa, Makedonija. O tome smo već pisali. Ovog puta se momci javljaju sa svog prvog putovanja u posjetu nekom moto klubu sa bojama MK Istok.

MK Vepar iz Skopja je organizovao svoj moto skup pod naslovom “Не е се во брзината”. Naši momci su se provozali do Skopja i uživali sa svojim znancima i prijateljima na ovoj manifestaciji koja je sadržala mnoge edukativne momente a izdvajamo samo “Takmićenje u sporoj vožnji”. Sretno momci!