ns_riders_motoskup_2016Ovog vikenda MC NS Riders, Novi sad, organizovao je 23. Moto fest. Lokacija je bila kao i uvek, Oficirska plaža ispod Petrovaradina. U pohode im polaze Darko Savić, Zoran Garača i Goran Zorić.
Polazak u petak po vrlo toplom vremenu a ulazak u Srbiju praćen jakom kišom. Domaćini nas dočekuju u predvečerje i pridružujemo se velikom broju već pristiglih gostiju.
Subota ostaje za malo prepodnevnog skitanja po NS, učešće u bajkerskim igrama i defileu. Riblji specijaliteti u restoranu Šaran nedaleko od Oficirske plaže u organizaciji, opet, domaćina 🙂 Veče, nakon kiše okupano suncem. Veliki broj gostiju iz cijelog regiona. Srdjan, naš drug iz MK Horde, trudi se da nas upozna sa što više svojih drugara. Zadovoljstvo je upoznati nove bajkere, a sretni smo što su većina od njih već čuli za MK Istok i naše dosadašnje rezultate. Čujem da nas redovno prate i na našoj radio stanici.
Tu je i ekipa iz MK Krečar, Batković. Dobro društvo, mnoštvo priča sa putovanja i smeh.
Druženje traje do kasno u noć. Smeštaj na nekih par stotina metara dalje u vikendici Miletovog druga. Bez primedbi!
Hvala svima koji su učinili da naš boravak u njihovom lepom gradu na Dunavu bude nezaboravan. I nadam se da ćemo uspeti uzvratiti istom mjerom kad dodjete u naše krajeve.