Vikend, 16-17. jul, iako prilično hladan, kišovit i nepovoljan za vožnju motorima, bio je prilično aktivan za članove MK Istok.
Ekipa u sastavu: Nenad Lisica, Siniša Rodić, Nenad Zenić, Boško Latinović, Nenad Borojević, Željko Tadić i Marko Stojčević, opremljeni za kišna dejstva, nestrpljivo su čekali polazak za Drvar kod naših velikih prijatelja iz MK Grizli. Po prilično lošem vremenu sigurno su se dovezli do Drvara i pridružili se već pristiglim bajkerima iz drugih moto klubova. Loše vrijeme, hladnoća i kiša nisu uspjeli pokvariti pravo druženje. Domaćini su dali sve od sebe kako bi se gosti osjećali što prijatnije. Bogat program i sjajni izvodjači bili su, takodje, magnet za veliki broj bajkera iz regiona.
Drvar
Povratak, nedjelja, bio je već mnogo lakši, mada nije bilo prostora za opuštanje. Opreza nikad dosta.
Hvala domaćinima i prijateljima iz MK Grizli i Drvara u nadi da se uskoro vidimo i kod nas.

Nešto manje brojnija ekipa: Zoran Garača i Darko Savić, otišli su u prvu posetu MK Krečar iz Batkovića kod Bijeljine. Sjajnu ekipu iz MK Krečar, upoznali smo tokom druženja u Novom sadu ovog juna, gdje smo bili zajedno gosti kod NS Riders-a. Obećali doći, pa obećanje ispunili! 🙂
Domaćini sjajni, mnogo novih poznanstava, a i već znana lica prijatelja iz Novog Sada i Bijeljine. Druženje, iako po prilično hladnom vremenu, do kasno u noć. Slika koju vidite je nazvana “Od Vardara pa do Triglava”, jer to i jeste ekipa sa tih prostora!
Od Vardara pa do Triglava
Pozdrav svima u Bijeljini i Drvaru, te još jedan poziv da nam uskoro budu gosti u Banja Luci.