Ovo ljeto baš ne da mirovati. Opet smo se raširili skoro na sve strane.
Petak na subotu Brajla, Mario i Bole odlaze u Modriču, na moto skup MK Balkanika Modriča. Prenose nam sjajne utiske o dobroj organizaciji i druženju. Moto skup je na ulazu u Modriču, pored magistralnog puta za Šamac. Lokaciju jednostavno ne možete promašiti, a za sve ostalo su se pobrinuli vrijedni domaćini.

Subota na nedelju malo promjenjeni sastav – Lija, Mario i Bole produžavaju u Srbiju. Plan je posjetiti MK Arhangel u Grockoj pored Beograda. Vrijeme i uslovi za vožnju možda malo i “predobri”. Jednostavno, vrućine su takve da u držanje guma ne možemo sumnjati ali oprema na nama cijedi poslednje kapi znoja iz tjela. No, Arhangeli već godinama prave odličan moto skup i nakon parkiranja motora sve se uskoro zaboravi prepuštajući se odmoru, druženju, hrani, piću, muzici, prijateljima …

Šlag na tortu ovog vikenda ipak je moto skup naših komšija Škorpiona u Laktašima. Momcima uvek pozavidimo na lokaciji njihovog moto skupa, parče zemlje pored Vrbasa. Tu je kamp, stage, šator, hrana i piće i mnogo mnogo pozantih lica. Jednostavo Škorpioni ne mogu i ne znaju omanuti. Gostiju u subotu mnogo više nego u petak, kako to uvijek biva. Naš klub u goste u dva navrata šalje ni manje ni više nego 25 članova. Pozdravljaju nas domaćini sa vidnim umorom ali i zadovoljstvom što sve teče kako se samo poželeti može.

Još da dodamo i jedan mali detalj. U goste nam je stigao jedan naš fan iz daleke Australije. Mišo Bero, inače Harley-evac, vjerni pratilac dešavanja u MK Istok i ravno sa puta nam se pridružuje u gostima kod Škorpiona u Laktašima. Obećao je doći i kod nas na naš moto skup ako ne potroši sve dane godišnjeg odmora u BiH na neke druge obaveze.