Malobrojna ali jaka ekipa, proteklog vikenda uputila se u goste MK Mihajlovo iz Mihajlova, nedaleko od Zrenjanina. Momci ne bi bili oni da malo ne skrenu sa kursa i “odlutaju” do Vršca. Tek pred veče se stiže na odredište!

Domaćini su na visini zadatka. Dobrodošlica gostima, odlične domaće kobasice, dobro ohlađeno pivo i muzička podloga učinili su da druženje bude fenomenalno. Tu su i naši prijatelji iz MK Eskadrila, Gospođinci. Naši stari znanci.
Da li povratak iz bilo kojeg dijela Vojvodine može ići bilo kojom drugom trasom osim pored kuće našeg brata Mileta? NE MOŽE! Jednostavno, čovjek ne dozvoljava da se samo protutnji kraj njegove kuće a da se ne svrati. A kad se svrati, to je tek priča za sebe. “Sve redno” kako bi naši stari rekli!

Nešto brojnija družina skoknula je u naš komšiluk kod braće MK GP iz Gornjih Podgradaca. Domaćini su se potrudili da nam ništa ne nedostaje. Pivo odlično ohlađeno ide uz mesnu podlogu. Muzika i sjajno raspoloženje. Pored nas u goste su im stigli mnogobrojni naši prijatelji te priči i druženju nema kraja.

Svo to vrijeme u MK ISTOK Club House živa svirka – gostuje Lady-D. Pun klub daje nam do znanja da smo napravili pravi odabir muzike. Na žalost, ponoć je termin kad se svirka mora prekinuti, inače bi u dobroj atmosferi nastavili do ranih jutarnjih sati!