defile_cropProteklog vikenda, 14. 15. i 16 avgusta, bajkeri su premijerno defilovali našim gradom. Premijerna motorijada je okupila oko 620 učesnika na motociklima i oko 200 posjetilaca na skuterima. Takođe smo privukli i pažnju oko 2000 posjetilaca pješaka. Radili smo tri mjeseca na organizaciji ove manifestacije, a kako nam stižu poruke pohvale i pozitivne reakcije sa svih strana, izgleda da nam se trud isplatio. Drago nam je da su svi koji su uveličali ovu motorijadu zadovoljni, a sa zadovoljstvom možemo reći da nije bilo ni jednog incidenta. Ni kiša koja je padala u subotu na početku večeri, nije pokvarila dobru atmosferu na “livadi”, već je i dobro došla da nas malo rashladi nakon tropskih vrućina koje su bile prethodnih nekoliko dana.
Hvala svim bajkerima koji su nas podržali i učestvovali u početku stvaranja jedne priče koja će se nastaviti i trajati narednih godina. Na nama je da opravdamo vaša očekivanja i vaše pohvale, i da sledeće godine organizujemo motoskup koji će biti, u najmanju ruku, duplo bolji.
Ovom prilikom želimo da se zahvalimo i svim prijateljima kluba, koji su nam pomogli da napravimo ovaj motoskup na nivou koji naš grad zaslužuje. Bez njih to ne bi bilo moguće.
Vidimo se dogodine!!!