Moto klub Istok organizuje tradicionalno Otvaranje moto sezone u Banjaluci u subotu, 9. aprila 2022. godine.

Uz rast temperatura i sunčane dane, na cestu izlaze dvotočkaši. Svake godine u aprilu, Otvaranjem moto sezone apelujemo na sve učesnike u saobraćaju na povećanu pažnju i međusobno uvažavanje.

otvaranje moto sezone

Vozači automobila se tokom zimskog perioda odviknu od prisustva motora na ulicama, zbog čega želimo da ih podsjetimo da smo tu i da ukažemo na značaj propisanog korišćenja retrovizora, pokazivača smjera i poštovanje drugih saobraćajnih propisa. Na isto podsjećamo i bajkere, uz poseban apel za poštovanje obaveznog nošenja kacige i korišćenje druge moto opreme.

Kao i u prethodnim godinama, očekujemo veliki broj lokalnih bajkera i motorista, kao i goste koji dolaze iz zemalja bivše Jugoslavije.

Pozivamo sve vozače dvotočkaša, ljubitelje motora i prijatelje da se pridruže Otvaranju moto sezone u organizaciji Moto kluba Istok.

Otvaranje moto sezone počeće okupljanjem na platou ispred RK Buk u 10.00 časova, odakle će u 12.00 časova krenuti defile ulicama Banjaluke uz kratko zadržavanje na Trgu Krajine. Po završetku defilea, predviđen je povratak kod RK Buk na druženje i posluženje ručka za učesnike.

Vidimo se!