defile

Kao i prethodnih godina, i ove godine u aprilu u Banja Luci će biti organizovana manifestacija povodom otvaranja moto-sezone pod nazivom “POGLEDAJ U RETROVIZOR, NISI SAM!”. Manifestacija se održava pod pokroviteljstvom Auto-moto društva Banja Luka i Auto-moto saveza Republike Srpske, a uz organizaciju i učestvovanje Moto kluba ISTOK Banja Luka, Moto kluba MARŠAL Banja Luka i ostalih klubova, pojedinaca, entuzijasta i ljudi dobre volje.

Pozivamo sve klubove, prijatelje i goste Moto kluba ISTOK, da nam se pridruže i uveličaju ovu manifestaciju. Okupljanje je u nedelju 13.04.2014. godine, od 10 do 11 sati, na parkingu ispred Ronilačkog kluba BUK, nakon čega se priključujemo zvaničnom protokolu manifestacije, koji je sledeći:

11-13 časova: okupljanje na Trgu Krajine, ispred Robne kuće Boska, gdje će biti upriličeno druženje sa svim učesnicima, upoznavanje sa programom manifestacije, dijeljenje letaka učesnicima manifestacije, pješacima i vozačima.

13-14 časova: defile glavnim ulicama grada, u koloni po dva motocikla.

Nakon defilea po gradu pozivamo goste i prijatelje Moto kluba ISTOK da nam se pridruže u povratak na plažu ispred Buk-a gdje će biti pripremljen besplatan ručak za sve učesnike manifestacije (kotlić) i točeno pivo po “bajkerskoj” cijeni 😉 muzika, DJ, druženje sve do 19 časova, kada se manifestacija zvanično završava.

Gosti Moto kluba Maršal će se uputiti u Kasarnu Zalužani, gdje će biti upriličen sportski i edukativni moto-program, u organizaciji AMD Banja Luka i Moto kluba Maršal.

U petak 11. aprila Moto klub Istok povodom ove manifestacije, organizuje dobrovoljno davanje krvi u odjelu za transfuziju Kliničkog centra Banja Luka, pa tom prilikom pozivamo sve zainteresovane da nam se jave najkasnije do četvrtka 10. aprila, da dogovorimo zajednički odlazak.