Dragi naši prijatelji,
1. aprila, kako smo i najavili, uz prisustvo velikog broja Vas, naših gostiju i prijatelja, MK Istok je otvorio Club house.
Prethodnih mjesec dana smo pripremali naš Club House da bude potpuno originalno bajkersko mjesto okupljanja. Mislimo da smo u tome uspjeli. Barem ste nas Vašim komentarima i osmjehom u to ubijedili na licu mjesta.
Iskreno Vam se zahvaljujemo na dobrom raspoloženju koje ste donijeli i podjelili sa nama. Ponovo ste potvrdili da ni daljina nije razlog propuštanja druženja sa dragim ljudima. Nama, domaćinima, bilo je zadovoljstvo sve Vas dočekati, družiti se sa Vama i ispratiti Vas u zdravlju. Raduje nas i činjenica da ste se svi vratili kući zadovoljni i puni pozitivnih utisaka. To potvrdjuje i veliki broj poruka koje nam stižu od Vas.
Nije da brojimo, ali nam je zadovoljstvo pomenuti da je svečanom otvaranju gostovalo oko 400 nama dragih ljudi, a na našem prepunom parkingu mogli smo nabrojati oko 180 motora. Vrlo impozantne brojke za tako malu lokaciju. Pozitivni komentari nam stižu i od naših komšija, prolaznika i prijatelja koji su se u prelijepo subotnje veče našli ili prolazili pored. Vidimo se opet na nekim od naših putovanja ili druženja.
Fotografije sa otvaranja možete naći na našoj FB stranici na adresi u ovom albumu. Za sve goste koji nisu mogli doći a planiraju u narednim danima i mjesecima da nas posjete, tačna lokacija Club House nalazi se na našoj web stranici. Uz pomoć bilo kojeg navigacionog uredjaja, lako ćete nas naći.
Iskreno poštovanje i dobro nam došli!