majicaPredstojećeg vikenda po prvi put održaće se međunarodni moto skup u Banja Luci u organizaciji Moto kluba ISTOK iz Banja Luke!
Ovog ljeta po prvi put održaće se međunarodni moto skup u Banja Luci u organizaciji Moto kluba Istok iz Banja Luke. Termin i mjesto susreta su dani 14., 15. i 16. avgust pored Gradskog olimpijskog bazena u krugu bivše fabrike Incel, na adresi Veljka Mladjenovića 12. Svi posjetioci prvog međunarodnog moto susreta imaće priliku da kući ponesu autentičan suvenir, majicu sa maskotom događaja!

Svi će moći uživati i u gastronomskim delikatesama, a podsjećamo da će za dobro raspoloženje biti zaduženi bendovi:
– SOPOT
– Balkan Express Band
– Spidfrik
– Sunrise
– No Name Band

Bendovi nastupaju u petak, 14. avgusta i u subotu, 15. avgusta, sa početkom od 19 časova, a zvijezde prve večeri biće popularni bend SOPOT, uz kojeg će nastupiti i No Name Band, dok će sve posjetioce u subotu na bini čekati bendovi Spidfrik, Sunrise kao i legende blues i rock etera Banja Luke, Balkan Express Band.

Podsjećamo da je obezbijeđen besplatan prevoz iz grada, autobuskom linijom koja će saobraćati na relaciji Boska – Motoskup u petak i subotu naveče, od 19h pa nadalje, svakih sat vremena. Potvrđen je masovan dolazak motorista iz svih gradova bivše zajedničke države, kao i iz Evrope, što znači da će naš kamp biti dupke popunjen!

Podržite nas, pridružite nam se i učestvujte u stvaranju legende… Ulaz na motoskup je besplatan za sve!