Sa prolećnim danima i zracima sunca, kao i sa mirisom lipe u Banja Luci, ne radja se samo novi život nego se vraćaju u normalu sve klubske aktivnosti od organizacija večernjih druženja pa do kratkih, a uskoro i dužih putovanja.

Naime, ovog vikenda organizovali smo se i pripremili živu svirku. Tema je bila humanitarnog karaktera i željeli smo pomoći našoj sugradjanki Leli da lakše prebrodi zdravstvene problem sa kojima se bori, a ekipa Stringsi Acoustiq Orchestra i Mega Jack & Eldorado bili su u stvari pravi domaćini. Ogroman broj gostiju, sjajna atmosfera, druženje kojeg su se valjda mnogi i uželjeli, dobre vibracije i onaj haotični red koji vlada na ovakvim dešavanjima, to veče su bili glavni atributi.

Već sutra valja malo provozati motorine! 🙂

Okupljamo se kao i uvjek u našem klubu i tu vijećamo, debatujemo, diskutujemo, predlažemo, odbijamo predloge, usvajamo nove i …

Tako bi trajalo do … da se ne pojavi Abram i ne presječe: “Mrkonjić, ribnjak Pašter”

Sjedaj na motore, pravac Manjača, Mrkonjić … Manjače smo se svi uželjeli. Trebalo je vidjeti samo kad se 10 motora razmaše preko te prelepe visoravni. Saobraćaj prilično gust, obzirom da je put preko Crne rijeke zatvoren pa je priličan broj i teških kamiona “gore”. Ne pravimo pauzu. Odredište Ribnjak Pašter.

Sreća je pronaći prazan sto u onako lepe dane. Riba sveža i sjajno spremljena. Okrepljenje i povratak nazad.

Prije gašenja motora na našem parkingu, skoknuli smo malo do našeg druga Čupsa i njegov Kodeks pub u Laktaše. Da vidimo kakvu kafu služi i ima li ‘ladnog piva!