I tako, protekla je prva godina rada našeg MK ISTOK Club House. Zadovoljstvo uspješnim radom i postojanjem novog bajkerskog kutka u našem lijepom gradu željeli smo podijeliti sa našim prijateljima.

Pripreme za rođendansku zabavu odavno započete. Neke aktivnosti su postale rutina ali uvijek postoji mala mogućnost da nešto ne bude kako treba, a to sebi ne želimo dopustiti. “Balkanci” dogovoreni na vrijeme, gradske vlasti odobravaju slušanje muzike nešto duže nego običnim vikendima, prasence upajcano, rolovano i malo prosušeno, rezerve piva i Jack-a uštekane, mobilijar namješten za prijem što većeg broja gostiju. Dobrog raspoloženja ne manjka. Cijeli klub je tu. Svi na svojim zadacima.

Prvi gosti iz daleke Makarske stižu u popodnevnim časovima, a za njima i naši prijatelji iz Bačke Palanke. A onda sa večeri stižu i naše komšije iz grada i okoline Banja Luke. Bojim se da bismo u nabrajanju nekog zaboravili. Mnogo dragih ljudi, puno pozitivne energije na jednom mjestu.

U naš klub dolazi sve više naših sugradjana koji i nisu bajkeri. Posebno smo ponosni na činjenicu da su naš Club House prepoznali kao mjesto dobre zabave, opuštanja i druženja uz odličnu muziku.

Dragi naši prijatelji, na ovaj način želimo svima Vama da se zahvalimo što ste našli vremena i došli da zajedno proslavimo prvi rođendan našeg Club House i družimo. Posebno se zahvaljujemo braći koji su prešli više stotina kilometara iz susjednih republika, te došli da nas podrže u našem radu. Ne zaboravljamo, naravno i naše komšije. Vjerujemo da svi Vi znate koliko nam je srce ispunjeno radošću što smo imali mogućnost i zadovoljstvo da Vas sve ugostimo i podijelimo dobro raspoloženje ovim povodom.
Drago nam je takođe što smo čuli da ste svi dobro i zdravo stigli svojim kućama i da nastavljate sa pripremama za novu moto sezonu koja evo lagano počinje sa dolaskom toplijih dana. Želimo Vam svima mnogo sigurnih kilometara i vjerujemo da ćemo se vidjeti kod Vas, sretati po raznim našim bajkerskim okupljanjima te da će nam se putevi ukrštati.
Više slika sa našeg rodjendanskog slavlja možete naći u foto galeriji.