Moto klub ”ISTOK” Banja Luka Vas poziva na prvi međunarodni moto skup u Banjaluci, koji će se održati 14.,15. i 16. avgusta 2015. godine pored Gradskog olimpijskog bazena, u krugu bivše fabrike Incel.

Ovog ljeta po prvi put održaće se međunarodni moto skup u Banja Luci u organizaciji Moto kluba Istok iz Banja Luke. Termin i mjesto susreta su dani 14., 15. i 16. avgust pored Gradskog olimpijskog bazena u krugu bivše fabrike Incel, na adresi Veljka Mladjenovića 12. Riječ je o kulminaciji nastojanja članova MK Istok da najveći grad, a po mnogima i najpristupačniji i najljepši u Srpskoj, napokon dobije moto skup kakav i zaslužuje, međunarodnog karaktera, na atraktivnoj lokaciji uz autentične banjalučke proizvode i bendove!

Svi posjetioci imaće priliku da uživaju u gastronomskim delikatesama, od kojih, naravno, izdvajamao čuvene banjalučke ćevape, vruće hostese i uvijek poželjno, savršeno ohlađeno pivo, a kad je riječ o muzičkom programu na tapetu je najbolje što grad na Vrbasu može da ponudi za različite muzičke sladokusce.

Nastupaju:
 SOPOT
 Balkan Express Band
 Spidfrik
 Sunrise
 No Name Band

Bendovi nastupaju u petak, 14. avgusta i u subotu, 15. avgusta, sa početkom od 19 časova, a zvijezde prve večeri biće popularni bend SOPOT, uz kojeg će nastupiti i No Name Band, dok će sve posjetioce u subotu na bini čekati bendovi Spidfrik, Sunrise kao i legende blues i rock etera Banja Luke, Balkan Express Band.
Već je najavljen masovan dolazak motorista iz svih gradova bivše zajedničke države, kao i iz Evrope. Iako ćemo za sve naše goste obezbjediti smještaj u bajk kampu, smještaj se uveliko rezerviše i u banjalučkim hostelima i hotelima, što znači da iako se po prvi put dešava, možemo da očekujemo veliku posjetu i vrhunski moto susret!

Želja nam je da predstavimo, kako naš moto klub – tako i naš grad u najboljem mogućem svjetlu, pa za tu priliku pripremamo mnogo zanimljivosti i turističkih atrakcija, a osim pomenutog izdvajamo turističke vožnje, rafting na rijeci Vrbas i nezaobilazni defile, srce svakog ozbiljnog moto skupa. Obezbijeđen je i besplatan prevoz iz grada, autobuskom linijom koja će saobraćati na relaciji Boska – Motoskup u petak i subotu naveče, od 19h pa nadalje, svakih sat vremena.

Pozivamo sve koji su iz ovih ili onih razloga, a prvenstveno radi dobrog druženja, zainteresovani da dođu i budu naši gosti, te da uživaju u večernjim koncertima, da ne propuste prvi međunarodni moto skup bajkera i bajkerica u Banja Luci. Podržite nas, pridružite nam se i učestvujte u stvaranju legende… Ulaz na motoskup je besplatan za sve!