Iako je tek oktobar, za nas bajkere malo sjevernijih predjela sezona lagano odlazi u sjećanje, još ima po neko druženje koje se ne smije preskočiti.
Plemi “Road King”, ljudina velikog srca i širokog zagrljaja, pozvao je veliki broj svojih prijatelja da mu se pridruže u rodjendanskom i klupskom slavlju. Na ovaj poziv, u prošli petak, prvi putuje Mario, a već sutra pridružuju mu se Lija, Mrvica i Bole.

Gosti su stigli iz najšireg regiona. Sve Ex Yu republike su tu. Plemiju i njegovim “Kraljevima” se dolazi sa zadovoljstvom. Plemi i njegovi drugari su bili gosti skoro svih okupljanja bajkera na ovim meridijanima. Uvijek nasmijan, vedar, raspoložen i spreman za šalu. Raspoloženje, muzika, kompletan štimung na nivou. Svaka čast domaćinima. Sve u svemu, samo komentari podrške i hvale i obećanja da ćemo se i iduće godine naći na istom mjestu.

Istovremeno, u subotu naveče, naše drage komšije i prijatelji “MK Škorpion” u Laktašima prave žurku na koju smo takođe pozvani. Višečlana ekipa odlazi im u goste. Sjajna žurka, dobro druženje, dobro raspoloženje i opet mnogo prijatelja na jednom mestu. Rezultat toga može biti samo vrhunska zabava.