Ako mislite da je podnevno nevrijeme u Banja Luci spriječilo momke da otputuju u goste kod MK Sana, Sanski most, varate se. I onako veliki pljusak i mrak u podne i hladnoća i vjetar, ne smetaju našim momcima kad namjere da idu na put. Planirano je kampovanje. Ni od toga se ne odustaje.

Sjajan moto skup, domaćini za primjer, Sana i njene obale mame prosto da dodjete i opustite se u uživanju. Naši momci pristižu oba dana.
U povratku će se neki od njih malo “zadržati” u okolini Petrovca kod našeg druga Sine. Verovatno da mu malo pomognu oko voćnjaka ili nešto slično…

Manja grupa putuje na Savu. MK “Spartanac” organizuje svoj 2. moto skup. Sjajna lokacija je na Mitrovačkoj plaži. Vrijeme za putovanje je bilo odlično a domaćini goste dočekuju svim srcem.

Tu je veliki broj drugara. Ljepota ovakvih okupljanja je i u tome što svaki put upoznate nekog novog ljubitelja motora i vožnje ili lično upoznate nekog koga već duže vrijeme znate sa neta ili nekih društevnih mreža. Naravno, priči nikad kraja. A pivo, ladnoooo
Naš drug Nedeljko, po drugi put polazi u goste kod MK Sokolovi, Berane. Muva se motorom po moru i obavezno skokne do njih.

U povratku pravi neki itinerer koji nam se odavno provlači kroz glavu. Na potezu od Skadarskog jezera ka Čakoru i Murinu nalaze se prelijepe serpentine koje mnogi bajkeri lagano upisuju u spisak “savladanih deonica”. Evo i Nedeljka tamo!