tnt_2016Kršni trebinjci organizovaše svoj 17. moto week a poveća grupa iz “Istoka” odoše im u pohode.
Putovalo se u talasima. Osvajači Trebinja su krenuli već u četvrtak u malo većoj grupi, Lisica Nenad, Dragiša Simić, Dragan Škorić sa Ninom, Aleksandar Abramović i Darko Savić. Malo kiše putem, nije pravilo velikih problema.
Motel Konak, u sitne sate nakon duže vožnje bilo je mjesto oporavka! 🙂
U petak nam se pridružuju Dragan Trivić i Zoran Garača sa Filipom, našim kolegom iz MK Fićo. Napravismo i kratki obilazak Igala i Herceg Novog i preko Dubrovnika, povratak u kamp.
Domaćini su se potrudili da sve bude u najboljem redu. Dobra muzika, (Krugovi u žitu i Divlje jagode) su majstorski zabavili sve prisutne, kojih je, kako to uvjek biva u najjužnijem gradu Srpske, bilo iz cjele EX YU.
U subotu nam se pridružuju i Željko Vranjković sa Bojanom. Ekipa je sad kompletna. Dan koristimo da se malo provozamo do Cavtata na kupanje. Kišu koja nas je dočekala smenjuje sunce i plaža je naša! Tu nam se pridružuju i Goran i Zoran, naši stari znanci iz Banja Luke i Laktaša. Popodne završavamo na Mosku uz roštilj i puno priče.
Večernji program vodi “Psihomodopop” a predgrupa im je bila “Tupas mene”. Opet, još jedna sjajna noć. Mnogo gostiju i nama poznatih lica. Domaćini ne dozvoljavaju da budemo gladni a ni žedni. Vrlo dobra organizacija, svaka čast!
Povratak ko povratak! Da ne kažemo da smo kući išli “ko pokisli” ali bukvalno je tako i bilo! Uz kombinaciju grada i kiše put je ipak odlično savladan i kući smo se svi vratili sa sjajnim utiscima.