Kako već tradicija nalaže, na drugi dan Sv. Nikole, krsne slave našeg Zorana Garače, ekipa dodje u pohode njegovom domu.
Ne znam kako bih nazvao takvo nešto. Neko može reći slavsko okupljanje, radni sastanak, druženje, veselje ili kako god drugačije. Većina nas na to gleda kao nešto što niko ni ne pokuša preskočiti. Svi taj dan pišemo u kalendar već danas za iduću godinu. Mnogi kod Zoke dolaze godinama znajući da će nas domaćin srcem i toplinom ugostiti ali redom svi tada, po ko zna koji put, shvatimo i ponovimo da je to ta prava družina koja može sve. Prepuna priče, dogodovština, smeha, planova, razmjene iskustava i ideja. Jednom rječju “braća po motorima” dišu jednim bićem. Budemo svjesni snage našeg kluba, mogućnosti da sve zacrtane ciljeve ostvarimo i sa pola snage, u znanju da smo svi tu radi nas i kluba i vrijednosti koje baštinimo evo već 10 godina.
Naš domaćin uvijek daje sve od sebe da nas ugosti sa svojom domaćicom. Da budemo svi dobro došli i opušteni. A mi njemu upravo to i damo do znanja.
Sinoćnje druženje je bilo još jedno u nizu takvih.