Uhhhhhhhh 😉
Teško je opisati ovaj vikend. Ali baš teško. Mnogo toga ću morati preskočiti, prećutati, zažmiriti na oba oka i reći vam samo: “rođaci moji, za ovakve vikende vrijedi putovati!” 🙂
Još u četvrtak par “momaka” kreću za Trebinje. Napokon sunce, napokon toplo vrijeme, napokon pravi vikend. Za Abramom i Darijom kreće i Đole, a Kapetan će tek u subotu kad isprati svojih 20-ak gostiju iz MK Pernica, Slovenija.
Da li je neko nekad otišao do Trebinja a da nije planirao, skoknuo i okupao se u Jadranu. Tako i naši momci. MK TNT Trebinje, ove godine pripremili su svoj 20. moto skup. Lokacija već odavno poznata, grad raširenih ruku dočekuje goste, a MK TNT svoje prijatelje. Jednom rječju, fenomenalno. Odavno, ili možda tačnije, NIKAD u Trebinju nije bilo ovoliko motora. Ceo vikend je u znaku dva (a i tri) točka.
Druženje sa prijateljima nema cijenu. Smijeh i dobro raspoloženje je modus vivendi tih dana i sati. Poznanici i prijatelji iz dalekih mjesta uvjek donose nove ideje, nove priče i planove. U jednom momentu pogledah na sat. 01 poslije ponoći. To je još jedan osjećaj koji vam kaže da je vrijeme proletilo u dobrom društvu.

MK Duhovi iz Kostajnice na Uni tradicionalno dobri domaćini. Malo veća ekipa ide im u goste. Imamo čak i “svoj sto” pored Une. Una ledena kao i svih ostalih 10 meseci, osim jula i avgusta. Naš drug Nešo obezbeđuje prasence za koje čujem da je bilo “kao puter” a ekipa je uživala družeći se sa našim prijateljima.
Više detalja o druženju, ne smijem, majke mi! 🙂

Naši stažisti iz Prilepa otišli su u Sv. Nikole na jedan od najvećih i najboljih moto skupova u Makedoniji. Šalju odlične slike koje same govore da je i tamo raspoloženje odlično. Bravo momci, boje MK ISTOK-a putuju skoro cijelom nekadašnjom nam zajedničkom državom.

I još jedan komentar. Imamo mi tu neku “ružnu” naviku da po povratku sa putovanja svi malo sjednemo i razmjenimo priče u našem klubu. Ne znam da li nas je stomak više bolio od smijeha na komentare iz Kostajnice ili iz Trebinja. Siguran sam da znate o čemu pričam. Bude Vam krivo što niste mogli biti na više mjesta istovremeno, a drago Vam je da niste propustili makar jednu dobru zabavu.
Suve ceste i sigurne kilometre nam svima želim!