silver wings brckoJoš jedan sjajan vikned iza nas.
Vrijeme napokon sunčano i odlično za putovanje. Naši prijatelji iz MC Silver wings iz Brčkog su spremali svoj moto skup. I u Brčko se išlo “u talasima”. Prvi talas činili su Siniša Vučenović i Brano Gaćeša a drugi dan stiže i udarni ešalon Nenad Lisica, Aleksandar Abramović, Dario Malić, Dragan Škorić, Zoran Garača, Dragan Sjenica, Aca Smiljanić, Marko Stojčević, Željko Tadić, Nenad Borojević, naš novi stažista i Nina, predstavnica lepšeg pola moto kluba.
Organizatori su bili na nivou, program pun interesantnih detalja, druženje sa starim znancima produžilo se do jutra, a nakon razbudjivanja, pakovanje prtljaga i novih uspomena i pravac kući.
Da napomenem, da su neki naši članovi bili prisutni i aktivno učestvovali u izvođenju narodnog Žikinog kola na svadbi u hotelu gde su bili smešteni. Naravno, sa mladine strane su bili kao gosti 🙂 Još jedan dokaz svestranosti naših drugara.
U susret povratnicima povezli su se Dragan Jurinčić sa Elenom i Darko Savić. Susret je bio u Derventi i zajednički povratak u Banja Luku. Obzirom da su naši prijatelji iz Košnice, MK Stršljenovi, slavili svoj prvi godišnji jubilej, bili smo njihovi gosti. Doček drugarski, iskren, mnogo novih lica i dobra atmosfera druženja.