I protekli vikend je bio u znaku dobrog druženja i sjajno provezenih kilometara. Nenad Lisica, Zoran Garača i Marko Stojčević su već nekoliko dana na moru. Otišli momci malo da osunčaju ledja i dopune baterije posle napornog rada. U petak, 19.08. gaze preko Ploča, Romanije i Pančeva ka Vršcu.
Pančevo 19.08.16
Istovremeno Darko Savić, Nenad Borojević i Nedeljko Milovanović idu u posjetu našim prijateljima iz MK “Zmaj” u Gradačcu. Mjesto održavanja moto skupa je lako bilo pronaći obzirom da smo došli iz pravca Modriče. Odmah na ulasku u Gradačac malo veštačko jezero i na njemu kamp a pored kampa već grme motori uz podršku muzike sa jakog ozvučenja. Lepo druženje. A naravno, kao i uvek, mnogo poznatih lica i prijatelja.
Gradačac 19.08.16
Subota, u Modriči nam se pridružuje i Željko Tadić te zajedno grabimo ka Mužlji kod Zrenjanina.
Ekipa na Srb granici
Cilj je posjeta MK “Road Flyers” iz Mužlje i prisustvo na njihovom poznatom i već tradicionalnom moto skupu. U Zrenjaninu nam se pridružuje i Dragan Sjenica a iz pravca Vršca dolazi naša trojka sa mora. Na moto skup se prijavljujemo u punom oktetu. Smeštaj u šator i privatno. I nakon defilea žurka može da počne.
Ooo, pa tu je i naš prijatelj Vladimi Bouz Mijanović iz Gari Riders Novi sad koji nas zove da malo svratimo u njegovo dvorište a tamo … Rapsodija roštilja i druženja i dobrog rasploženja. A mi to ne umemo odbiti nikako.
Druženje se nastavlja i na moto skupu. Domaćini su, vidi se, već dobro uigrani i znaju svoj posao. Vredelo je doći i videti veliki broj motora i posetiti grad Zrenjanin i prošetati malo predgradjima.
Povratak u nedelju ide preko Futoga. Znate, kad vas prijatelji pozovu na okrepljenje sa delicijama u njihov atar, onda se to ne odbije niti preskače. Naš drug Mile (“NS Riders”) je ohladio osveženje a na stolu sve sami domaći specijaliteti posluženi u debeloj ladovini njegovog dvorišta. Ne ide nam se dalje, ali moramo.
Kod Mileta, Futog 21.08.16
Put nastavljamo skelom iz Begeča. Sjajan doživljaj. Par minuta plovidbe preko Dunava. Nastavljamo dalje preko Fruške gore ali forsiramo je kroz sela Sviloš i Divoš te na nama već poznati put uključujemo se u Kuzminu. Dani prelepi za vožnju, raspoloženje na visini, smeha i priče nikad dosta.
U ovom našem klubu postoji jedna lepa praksa da se umorni putnici dočekaju sa bogatom trpezom. Ovog puta Boško Latinović, naš stažista, je bio vrhunski roštilj majstor. Naravno, tu je i podrška našeg gazda Mije i kluba Zeppelin. Sumiramo utiske.