VII Banjalučka motorijada u organizaciji Moto kluba Istok uspješno je održana tokom prethodnog vikenda na tvrđavi Kastel u Banjaluci.

Sa Kastela su zagrmili zvuci motora koji su se pretopili u cjelovečernji rokenrol program. Sudeći po reakcijama bajkera, naših sugrađana i muzičara koji su nastupali, VII Banjalučka motorijada je bila potpuni uspjeh!

Lagana kiša koja je kratko padala u subotu nije spriječila dolazak velikog broja bajkera u naš grad. Kroz našu kapiju tokom petka i subote prošlo je oko 1.200 motora, koji su u Banjaluku došli sa svih strana. Osim uobičajnih posjeta prijatelja iz svih zemalja bivše Jugoslavije, na Kastel su stigli motori sa registarskim tablicama iz Holandije, Njemačke, Austrije i Italije.

Iza nas je još jedan fenomenalni koncert banjalučke Rock Simfonije, koji je u prvim redovima okupio sve generacije, kako bajkera, tako i drugih posjetilaca. Tribute bend Snakebite doveo je Whitesnake na Kastel, a cijeli ugođaj upotpunili su Balkan Express, Kob, Saso Mange, Granny Fuckers i Tref, pik i razbojnik.

USPJEH VII BANJALUČKE MOTORIJADE featured image slika

Banjalučki Zid smrti Božo Vukadonović, jedini aktivni Zid smrti u ovom dijelu Evrope, ponovio je spektakl koji već treću godinu za redom prave na Banjalučkoj motorijadi MK Istoka. Adrenalinski užitak vožnje po zidovima bureta ubrzava ritam srca i onih koji motore ne voze.

Želimo da se zahvalimo našim gostima bajkerima koji su vikend proveli u Banjaluci, sugrađanima koji su svojom posjetom upotpunili ugođaj i, naravno, na podršci koju smo imali od Banjalučke pivare, kao i drugih poslovnih subjekata iz regije koji su pomogli održavanje VII Banjalučke motorijade.

Utisci se još sabiraju, provod će se prepričavati još dugo, a pred nama je period kovanja planova za sezonu svirki u MK ISTOK Club House.

Nadamo se da su svi sigurno stigli svojim kućama i da se vidimo prve naredne prilike.