Dragi braćo, sestre, prijatelji, gosti

Imali smo ogromno zadovoljstvo da Vas sve dočekamo prethodnog vikenda u našem lijepom gradu, da se družimo, zabavljamo, pjevamo, evociramo uspomene, zajednički planiramo neka nova putovanja i druženja.

Imali smo dovoljno vremena za sve. Skitali smo gradom i okolinom u želji da Vam pokažemo naš lijepi grad i okolinu u što boljem svjetlu.
Mnogi od Vas su naši stari gosti ali nam je drago da svaki put ugostimo nove prijatelje u nadi da ćete nam se vraćati. Pripremili smo, čini nam se i dobar sadržaj na i oko motorijade i vjerujemo da je za svakoga bilo po nešto. Potrudili smo se da ne budete ni gladni, ali Bogme ni žedni! 🙂

Vrijeme, kao jedan od značajnih faktora nas je i pored velikih temperatura poslužilo, makar kiše nije bilo.
Zahvaljujemo se svima Vam koji ste potegli ogromne kilometre da se družimo, verujemo da ste svi dobro došli svojim kućama.

Hvala svim sponzorima, vrijednim radnicima, djevojkama na točenju, svim članovima MK Istok i našim lijepim damama, koji su dali sve od sebe da jedna ovakva manifestacija protekne što bolje!

Naše je bilo da se potrudimo da uživate, Vaše je bilo da dođete i opustite se! Vjerujemo da smo spremili i dobru muzičku podlogu uz koju smo svi uživali!

Dragi naši, oporavljajte se i vidimo se uskoro na drugim lokacijama