Dragi braćo i sestre

Prođe evo nedelja cijela u slijeganju utisaka i prikupljanja informacija o našoj VIII motorijadi.

Želimo ovom prilikom da Vam se svima zahvalimo na dolasku, druženju, lepo provedenom vremenu na našem Kastelu.

Ekipa MK Istok sa svojim saradnicima i prijateljima Kluba se potrudila da organizujemo što više detalja i tačaka okupljanja za našu već daleko prepoznatljivu motorijadu. Trudili smo se, dali sve od sebe u želji da se opet u našem okruženju, u našoj lijepoj Banja Luci i u našem Klubu osjećate kao kod kuće. Nadamo se da smo u tome makar malo uspjeli i da ste osjetili naše gostoprimstvo.

Želja nam je bila da se za Banja Luku i MK Istok daleko čuje i imamo osjećaj da smo u tome uspjeli. Mnogo, baš mnogo starih prijatelja ali još više novih poznanika iz regiona i dalje okoline su sjeli na svoje motore i došli da se družimo. Bilo je hladnog piva a i toplih domaćih specijaliteta. Zid smrti kao i prethodnih godina uzeo je dosta pažnje naših gostiju. Kratki izlet do jezera Balkana i vodopada Plive u Jajcu, druženje u gradu i na Kastelu, takmičenje u sporoj vožnji, uz, po nama odličan izbor muzike i gostujućih bendova, uvek ukusnu čorbu i doručak i bezbroj prijateljskih zagrljaja, evociranja uspomena sa druženja i putovanja.

Ovom kratkom crticom želimo da se zahvalimo svima Vama koji ste prešli stotine ali i desetine kilometara da nam se pridružite. Verujemo da ste svi dobro i zdravo stigli svojim kućama. Nadamo se da ćemo se narednih godina sretati kod nas ali i kod Vas pa i da će nam se putevi ukrštati na našim putovanjima. U MK Istok ste uvek dobro došli.

Malo smo čekali fotografije pa evo linkova za pregled i moguće da u bezbroj istih, nadjete nekog poznatog a možda prepoznate i sebe!

Živi bili i suve Vam ceste svima. Srećno

Veliki broj fotografija nalaze se na našoj FB stranici! https://www.facebook.com/mkistok